Start-Up Zone

Premierul Ciuca a anuntat continuarea START-UP NATION, in 2022, in sedinta de guvern

Asa cum redactia START-UP ZONE a anuntat de peste 1 luna, guvernul a decis că va demara în anul 2022 o a treia ediție a programului de finanțare a firmelor noi, START UP NATION.

Dupa ce ministrul antreprenoriatului anuntase anterior lansarea programului START-UP NATION in aprilie, astazi, 16.02.2022, Premierul Romaniei Nicolae Ciuca a anuntat inca o data, ca Guvernul Romaniei, a decis continuarea programului START-UP NATION in 2022.

Am decis să continuăm în acest an atât programul pentru stimularea înființării întreprinderilor mici și mijlocii Start-Up Nation România, cât și programul privind măsurile pentru acordarea sprijinului financiar pentru întreprinderile din domeniul  turismului, structuri de cazare, structuri de alimentație și agenții de turism a căror activitate a fost afectată în contextul pandemiei COVID -19” – a anuntat Nicolae Ciucă, în ședința de Guvern.

Redactia START-UP ZONE, a realizat un catalog cu cele mai importante articole si informatii referitoare la debutul acestui program in 2022: https://startupzone.ro/2022/02/11/catalog-informatii-start-up-nation-2022/

Redactia

Add comment