Start-Up Zone

PESTE 200 DE TROTINETE ELECTRICE VOR PUTEA FI ÎNCHIRIATE, DIN MARTIE, DE BOTOŞĂNENI

Primăria municipiului Botoşani a semnat un parteneriat cu un operator privat pentru punerea la dispoziţia populaţiei, prin închiriere, a 250 de trotinete electrice, a anunţat primarul Cosmin Andrei.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, bicicletă, în aer liber şi text care spune „250 DE TROTINETE ELECTRICE DIN LUNA MARTIE ÎN BOTOŞANI”

Potrivit edilului, prin acest acord, „municipalitatea botoşăneană promovează mobilitatea urbană durabilă şi implementează strategii care să stimuleze trecerea la moduri de transport nepoluante”.

„Acest acord vizează strict ocuparea domeniului public, nu şi modul de utilizare a trotinetelor, care vine în sarcina partenerului nostru. Amplasarea trotinetelor, tarifele de închiriere, asigurarea curăţeniei perimetrului stabilit, respectarea ordonanţelor privind circulaţia pe drumurile publice sunt alte angajamente ale Bolt România”, a precizat Cosmin Andrei. 2022-

În baza acordului de parteneriat, Primăria pune la dispoziţia operatorului o suprafaţă totală de 135 de metri pătraţi, pe care vor fi amenajate cele 26 de puncte de parcare a trotinetelor electrice.

Trotinetele electrice vor ajunge la Botoşani începând cu luna martie a acestui an.

sursa: AGERPRES

Redactia START UP ZONE

Add comment