Start-Up Zone

Prezentare oficiala START-UP NATION 2022 – Iasi, 10 februarie 2022

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului, prin Agenția pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Atragere de Investiții și Promovare a Exportului Iași, în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie Iași, organizează o masă rotundă la care vor participa Ministrul Antreprenoriatului și Tursimului, domnul Constantin-Daniel Cadariu și reprezentanți ai autorităților publice locale.

Evenimentul va avea loc joi, 10 februarie 2022, ora 13:00, la sediul Camerei de Comerț și Industrie Iași (Bd. Carol I, nr. 27, Iași).
În cadrul întâlnirii, vor fi abordate teme legate de programele cu finanțare de la bugetul de stat ale Ministerului Antreprenoriatului și Turismului,(START UP NATION editia 2022, etc.) precum și alte propuneri pentru susținerea întreprinderilor mici și mijlocii.


Evenimentul susține politica Ministerului Antreprenoriatului și Turismului în vederea identificării dificultăților cu care se confruntă întreprinzătorii şi iniţierea de măsuri care să permită adoptarea celor mai eficiente politici de susţinere a sectorului privat.
În speranţa participării dumneavoastră la eveniment, vă aşteptăm.

Datorită faptului că evenimentul se desfășoară fizic, locurile sunt limitate, cei care doresc sa participe, pot sa trimita un e-mail catre: oficiuiasi2@imm.gov.ro.

Redactia

Add comment