Start-Up Zone

Internship in domeniul economic pentru studenti si absolventi!

Acest program de internship (voluntariat / practica) este destinat studentilor facultatilor cu profil economic, jurnalism, relatii internationale, drept, dar nu numai. Daca vei fi acceptat, vei putea participa la un training de initiere, cursuri de media, comunicare si la alte evenimente din zona de business sau din domeniul juridic. Veti avea ocazia sa lucrati intr-un mediu profesionist si sa va dezvoltati abilitatile si cum sa lucrati intr-o echipa de succes. Veti avea ocazia sa participati la diverse evenimente ale organizatiei sau partenerilor: traininguri, conferinte, team-buildinguri.

Durata acestui program este de 1 luna si la finalul acestei perioade, vi se poate propune un internship platit pentru o perioada de 3-6 luni, sau chiar o colaborare permanenta (contract individual de munca).

 Cei care vor fi acceptati in cadrul acestui program de 1 luna, vor semna un contract de voluntariat, in cadrul unui ONG.

Programul va fi de 4 ore pe zi, 4 zile pe saptamana, flexibil. La terminarea programului, veti primi un certificat nominal care sa recunoasca prestarea activitatii, precum si experienta si aptitudinile dobandite. De altfel , veti primi si o adeverinta de practica, iar cei mai activi vor primi si o scrisoare de recomandare.

Puteti sa va inscrieti la unul dintre cele 2 programe de internship:

  1. Scriere de proiecte pentru accesarea fondurilor nerambursabile,
  2. Jurnalism economic/ juridic.

Inscrierile se pot face intre 13.11.2021 – 22.11.2021.

Pentru inscrieri, accesati si completati : Formularul de inscriere : https://forms.gle/2iQcSubG91RcBFRB9

Cei care vor fi selectati pentru interviu vor fi anuntati in data de 23.11.2021.

Programul de internship se va desfasura in perioada 25.11.2021 – 22.12.2021. Mai multe veti afla la interviu.

Redactia

Add comment