Start-Up Zone

Asigurări RCA sau CASCO mai ieftine, în funcție de istoricul șoferilor la volan

Polițele de asigurare RCA sau CASCO introduc în anul 2021 oferte de pe piața asigurărilor au fost și ele adaptate nevoilor de preț ale cererilor clienților. Pentru a putea beneficia de polițe de asigurări mai ieftine, șoferii ar trebui să înțeleagă că istoricul lor la volan ar putea fi un avantaj sau un dezavantaj.

Așa că, dacă ești în căutarea unei polițe de asigurare RCA ceva mai ieftine, poți oricând să apelezi la un serviciu de calcul RCA disponibil pe platformele asiguratorilor auto, pentru a vedea care sunt costurile la care să te aștepți în momentul încheierii unei asigurări auto obligatorii. Dacă totuși vrei să închei și o asigurare auto facultativă, tot prin intermediul unui serviciu similar de calcul, poți obține și ofertele de preț pentru o asigurare CASCO.

Piața asigurărilor auto se află în strânsă legătură cu istoricul șoferilor la volan. Altfel spus, oricât de tare ți-ai dori o poliță de asigurare RCA mai ieftină, dar ca șofer ești destul de iresponsabil, s-ar putea să ai de furcă în găsirea unor oferte de preț apropiate de ceea ce aspiri.

Diana Spătaru

Add comment