Start-Up Zone

Social-democraţii l-au acuzat pe Claudiu Năsui de „dezastrul pe care l-a lăsat la Ministerul Economiei în cele 70 de zile, de când este ministru”

Social-democraţii l-au acuzat pe Claudiu Năsui de „dezastrul pe care l-a lăsat la Ministerul Economiei în cele 70 de zile, de când este ministru”. De când Claudiu Năsui a preluat postul de Ministru al Economiei, plățile pentru Măsura a 2a Capital de Lucru au fost îngreunate, Măsura a 3a a fost blocată, iar programul HoReCa a fost supus unor întârzieri.

Am văzut că a închis toate programele bune pentru economie. (…) Acest ministru trebuie să plece acum din fruntea ministerului. Debirocratizarea este una dintre temele lui cu care şi-a făcut campanie. Dacă ne uităm în toate mesajele antreprenorilor care au aplicat la măsurile doi şi trei, veţi vedea că este o bicrocraţie infernală. Kafka ar fi fost invidios pe Năsui. Debicrocratizare este doar un slogan”

– spunea Radu Oprea, senator PSD.

Ministrul Economiei, Claudiu Năsui, le-a reproşat senatorilor PSD că l-au chemat în Parlament pentru că a „închis robineţi de bani care mergeau către nişte mafii politice” şi a spus că nu se lasă intimidat de moţiunea simplă din Senat.

Din aceste moţiuni reiese un clasament al fricii PSD şi al fricii unui vechi sistem de a face politică. Mai întâi Vlad Voiculescu şi apoi eu. Sunt cumva invidios pe Vlad că l-aţi luat înainte, înseamnă că a deranjat interesele dvs poate chiar mai mult mai mult decât mine, dar promit că voi face mai bine”,

– spune Claudiu Năsui.

Claudiu Năsui este contestat, în afara social-democracților, de numeroși antreprenori care așteaptă programe care se lansează cu o întârziere sporită (precum HoReCa) și de antreprenori care așteaptă banii pentru Măsura a 2a, respectiv Măsura a 3a.

Diana Spătaru

Add comment