Start-Up Zone

Președintele ANEIR despre Claudiu Năsui: Am aici CV-ul profesional al domnului ministru. Acest domn n-a lucrat o zi în economie!

Preşedintele Asociaţiei Naţionale a Exportatorilor şi Importatorilor din România (ANEIR), Mihai Ionescu a criticat nominalizarea lui Claudiu Năsui în funcţia de ministru al Economiei și a analizat CV-ul lui Năsui.  

“Cerem domnului ministru Năsui să deblocheze acest program. El s-a comportat în momentul de față ca un procuror care te bănuieşte, te arestează, te trimite în judecată și vedem noi după aceea ce spune instanţă. Practic pe noi ne-a arestat, în sensul că nu ne-a mai lăsat să plecăm afară, exportatorii sunt ţinuți în ţară, urmând să ne dea drumul când va termina el cercetarea. Este o gravă încălcare a legii, care trebuie să suporte consecinţele legale. (…)” – spune Ionescu despre blocarea măsurilor pentru Capital de Lucru și Investiții.

“Am aici CV-ul profesional al domnului ministru. Acest domn n-a lucrat o zi în economie! A fost analist, pe la bănci, pe la Parlament, dar nu a lucrat o zi în economie. Ori să conduci economia unei ţări fără să ai o minimă experienţă este o gravă eroare în politica de cadre a acestei coaliţii guvernamentale”, a adăugat Mihai Ionescu.

Foarte ocupat si expeditiv domnul Claudiu Năsui, nu considera defel ca am fi meritat puțin efort ca sa-și facă un CV serios. Ne scrie ca a studiat finanțe la cele mai bune universități din Europa si considera ca e de ajuns. Plus CFA, PricewaterhouseCoopers si BCR, ar fi suficient, la vârsta sa, ca sa fie invitat la interviu si angajat in aproape orice companie mare si serioasa. Însă politețea socială si ceva mai mult tact politic l-ar fi obligat sa facă prezinte lucrurile altfel.

Redactia

Add comment