Start-Up Zone

Startarium 4GOOD: Impact Accelerator | 30.000€ și îndrumare ca să îți amplifici impactul social

Un program de scalare pentru misiuni ambițioase de business. Aplică pentru 30.000 EUR și găsirea strategiei prin care îți vei crește exponențial impactul + îndrumare timp de 9 luni pentru a o transforma în realitate. Deschis AFACERILOR și ONG-urilor care țin piept marilor provocări ale secolului XXI — din orice industrie, cu orice soluții, de la servicii cu impact social la produse care ne îmbunătățesc viitorul.

ADN-ul Startarium s-a format în jurul ideii de impact prin antreprenoriat. Platforma pe care te afli acum crește deja de 5 ani sub aceeași misiune, împărtășită de sute de aliați câștigați pe parcurs: Startarium a fost creat pentru a susține antreprenorii români să își atingă potențialul și să-și amplifice, în drumul lor spre creștere, amprenta asupra viitorului.

“Antreprenorii schimbă lumea” nu e doar un citat pe Instagram. Sectorul de business a fost mereu unul dintre cei 3 mari vectori ai schimbării sociale, iar forța antreprenorilor ca changemakers pune lucrurile în mișcare, mobilizează aliați și atrage resurse într-un mod de neînlocuit dacă vrem să ne fie bine și în 2050.

Acest program este dedicat celor care își propun în mod explicit impactul. Promisiunea lui e construită în jurul a ceea ce am învățat deja — din zeci de incubatoare și acceleratoare — că face cea mai mare diferență: construirea mecanismului de scalare.

Un program de accelerare cu finanțare, în care vei primi îndrumare timp de 9 luni și până la 30.000 EUR ca să crești exponențial ( să scalezi ) atât financiar, cât și ca impact pozitiv în societate.

sursa: startarium.ro

Redactia START UP ZONE

Add comment