Start-Up Zone

VELCEA & PARTNERS propune firmelor de consultanță externalizarea scrierii proiectelor cu fonduri europene

In conditiile cresterii semnificative a apetitului antreprenorilor de a aplica pentru a obtine fonduri nerambursabile si in conditiile in care departamentele firmelor de consultanta din Romania sunt de multe ori depasite de volumul de munca necesar scrierii, depunerii si implementarii proiectelor clientilor, grupul VELCEA & PARTNERS, ce s-a remarcat cu obtinerea a peste 900 de finantari nerambursabile castigate pentru clientii sai in cadrul unor programe cu fonduri europene/guvernamentale nerambursabile, vine cu o oferta speciala, adresata firmelor de consultanta din Romania.

Firmele de consultanta pentru accesarea fondurilor europene, pot externaliza scrierea, depunerea si implementarea proiectelor catre grupul VELCEA & PARTNERS, care reuneste experti in accesarea fondurilor europene si guvernamentale, cu o vasta experienta profesionala, dobandita atat la alte firme de consultanta, cat si in ultimii ani, prin contributia adusa la scrierea, depunerea si implementarea a peste 900 de proiecte in cadrul a peste 20 de programe diferite, majoritatea avand un grad de dificultate ridicat.

In ultima perioada am avut mai multe solicitari, din partea unor firme de consultanta, pentru a prelua scrierea unor proiecte, in cadrul unor programe unde nu aveau expertiza necesara sau unde erau foarte aglomerati si depasiti de situatie. Am stabilit deja cateva astfel de colaborari si ne dorim sa mai demaram si altele. Este foarte important insa sa discutam si sa stabilim detaliile din timp, pentru ca de cele mai multe ori, pe ultima suta de metri, este greu sa putem prea un numar mare de proiecte”, a declarat George Velcea, fondatorul firmei de consultanta pentru fonduri europene, Velcea & Partners.

In ultimii 7 ani, pe sectorul IMM-urilor, grupul Velcea & Partners a fost in top 3 national, in ceea ce priveste numarul de proiecte aprobate (ce pot fi oricand verificate pe site-ul nostru, cea mai mare parte din ele, aflandu-se aici: https://velcea-partners.ro/finantari-castigate).
 
Grupul Velcea & Partners a avut peste 900 de proiecte aprobate pe mai multe programe (peste 20 programe diferite) ce au functionat la nivel national: POC 411, POC 411 bis, Electric UP, PNDR 6.2, PNDR 6.3, PNDR 6.1, Comert si Servicii, Microindustrializare, START-UP NATION (cele 3 editii), Femeia Antreprenor, START-UP PLUS, Tranzitia către economia circulară,  Măsura 1, Masura 2, Horeca, Internationalizare, IMM INVEST, Microgranturi în domeniul agroalimentar, Capital de lucru in domeniul agroalimentar si altele.

Echipa VELCEA & PARTNERS reuneste mai multe categorii de experti, care se ocupa de scrierea si verificarea proiectului inainte de a fi depus si de raspunsuri la clarificari/contestatii si chiar actiuni in instanta, in cazul nefericit al respingerii proiectului dumneavoastra.

Echipa Velcea & Partners are in componenta sa: consultanti in accesarea fondurilor nerambursabile, experti acreditati in accesarea fondurilor nerambursabile, contabili, expert-contabili, experti de mediu, avocati specializati in programe cu fonduri nerambursabile, experti in tehnologia informatiei (IT) si are colaborari cu numerosi experti si consultanti din diverse domenii de activitate.

Pentru mai mutle detalii privind oferta de pret si conditiile colaborarii, ne puteti contacta prin e-mail: contact@velcea-partners.ro sau la telefon: +4 0758 366 510.

Daca sunteti interesati sa aplicati pentru fonduri europene/guvernamentale (si NU sunteti reprezentantul unei firme de consultanta pentru accesarea de fonduri europene), ne puteti contacta la numarul de telefon: +4 0764447755.

startupzone

Add comment