Start-Up Zone

Curs MANAGER PROIECT accesare fonduri europene – posibilitate angajare -Targu Jiu, mai 2023

Liga studenților din Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu in colaborare cu Asociatia Europeana a Tinerilor intreprinzatori organizeaza un curs de MANAGER PROIECT – accesare fonduri europene, in luna mai 2023, cu posibilitate ulterioara de angajare pentru 5 dintre cei mai buni cursanti, in cadrul unei firme de consultanta pentru fonduri europene, ce va deschide un nou birou regional si in Targu Jiu.

Cui se adreseaza?
Cursul se adreseaza atat studentilor Universitatii Constantin Brancusi din cadrul programelor de licenta si master, cat si tinerilor absolventi.

Tematica cursului:
In cadrul cursului veti invata ce contine un proiect cu fonduri europene, vom discuta despre etapele planului de management al acestuia, despre scrierea si implementarea acestuia si mai ales, vom discuta despre sursele de finantare cu fonduri europene.

Data cursului:

Vor fi organizate 2 grupe (serii):

Seria 1: 23-24 mai 2023 – orele 17.00 -20.00

Seria a 2-a: 26-27 mai 2023 – interval orar 17.00 – 20.00 (vineri, 26 mai)
interval orar 11.00 – 14.30 (sambata, 27 mai)

Inscriere si participare:

Cursul se va desfasura in Targu Jiu. Pentru inscriere, completati formularul de mai jos: https://forms.gle/aToY8n778gWGRoiR7

Ulterior, va vom contacta pentru confirmarea participarii.

Posibilitate de angajare la finalul cursului:

La finalul cursului, 5 dintre cei mai buni cursanti, vor avea posibilitatea de angajare in cadrul unei firme de consultanta pentru fonduri europene din Bucuresti, ce va deschide un nou birou regional in Targu Jiu, in luna iunie 2023.

La finalul cursului, toti participantii vor primi si diploma de participare.

Redactia

Add comment