Start-Up Zone

AFM: Noi liste cu dosare aprobate în cadrul Programelor Casa Verde Fotovoltaice, Rabla Clasic, Rabla Plus și Iluminat Public

Administraţia Fondului pentru Mediu a publicat noi liste cu dosare aprobate în cadrul Programelor Casa Verde Fotovoltaice, Rabla Clasic și Rabla Plus, precum și în cadrul Programului Iluminat Public, în urma ședinței comitetului de Avizare din 05.07.2022.

În cadrul Programului Casa Verde Fotovoltaice a fost publicată o nouă listă care conține 703 dosare acceptate.

Pentru Programul Rabla Clasic au fost acceptate 112 dosare pentru 144 autovehicule și 1 motocicletă. De asemenea, au fost publicate și 3 contestații aprobate pentru 6 autovehicule.

Pentru Programul Rabla Plus au fost acceptate 244 dosare pentru 381 autovehicule electrice, dintre care 148 pur electrice și 25 electrice hibride și 7 contestații aprobate pentru 16 autovehicule, dintre care 14 pur electrice și 2 electric hibride.

De asemenea, AFM a publicat 1 dosar acceptat în cadrul Programului Iluminat Public depus de Primăria Harghita – Borsec în valoare de 418.314,10 lei.

Listele dosarelor acceptate în cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul www.afm.ro, la secțiunile aferente Programelor Casa Verde Fotovoltaice, Rabla Clasic, Rabla Plus și Iluminat Public.

Sursa: AFM

Redactia START UP ZONE

Add comment