Start-Up Zone

Lista contractelor de finanțare IMM AGRI-FOOD

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului (MAT) face publică lista contractelor de finanțare semnate în cadrul programului IMM AGRI-FOOD (granturi pentru capital de lucru)!

• Lista contractelor de finanțare IMM AGRI-FOOD (granturi pentru capital de lucru)

Din totalul aplicanților înscriși în cadrul programului IMM-AGRI FOOD (granturi pentru capital de lucru), respectiv 10.961 de societăți cu activitate în domeniul agroalimentar, s-au semnat 3.474 de contracte de finanțare în sumă totală de aproximativ 249.500.000 euro.

99.8% din buget a fost contractat în termenul impus de cadrul temporar pentru măsuri de ajutor de stat, instituite cu scopul sprijinirii economiei în contextul pandemiei COVID-19. Diferența de 0.2% este reprezentantă de contractele nesemnate în termen de către aplicanți.

Măsura „Granturi pentru capital de lucru acordate entităților din domeniul agroalimentar” din cadrul schemei de ajutor de stat a fost instituită prin Ordonanța de Urgență nr. 61 din 06 mai 2022 privind unele măsuri pentru acordarea de microgranturi și granturi pentru capital de lucru entităților din domeniul agroalimentar cu finanțare din fonduri externe nerambursabile.

Sursa: MAT

Redactia START UP ZONE

Add comment