Start-Up Zone

Prima listă cu dosarele aprobate în Programul Casa Verde Fotovoltaice, sesiunea 2021

Administraţia Fondului pentru Mediu a demarat evaluarea dosarelor de finanțare depuse în cadrul Programului privind instalarea de sisteme fotovoltaice pentru producerea de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum și livrării surplusului în rețeaua națională (Casa Verde Fotovoltaice). Până la această dată au fost aprobate 1.041 cereri de finanțare.

”Depunem toate eforturile pentru finalizarea cât mai rapidă a tuturor dosarelor, astfel încât, solicitanții care au aplicat în program să poată implementa proiectele aprobate. De asemenea, asigurăm beneficiarii programului că bugetul Administrației Fondului pentru Mediu va asigura suma necesară pentru toate dosarele de finanțare depuse care îndeplinesc criteriile de eligibilitate conform ghidului de finanțare” a declarat Laurențiu Adrian Neculaescu, președintele Administrației Fondului pentru Mediu.

Lista dosarelor aprobate în cadrul programului este publicată pe site-ul: www.afm.ro, la secțiunea aferentă Programului Casa Verde Fotovoltaice: https://www.afm.ro/sisteme_fotovoltaice_beneficiari_pf.php.

Sursa: AFM

Redactia START UP ZONE

Add comment