Start-Up Zone

Sprijin Google Cloud în valoare de până la 200.000 dolari pentru startup-uri

Startup-urile de tehnologie, inclusiv cele din România, pot aplica la programul Google for Startups Cloud pentru șansa de a obține credite cloud în valoare de până la 200.000 de dolari pe o perioadă de doi ani, precum și suport extins pe zona tehnică și de business.

Înscrierile la Google for Startups Cloudse fac AICI.

Anunțul a fost făcut de Dan Oros, Head Of Marketing la Google România:

Programul Google for Startups Cloud va acoperi primul an de utilizare a Google Cloud cu credite de până la 100.000 de dolari pentru startup-urile susținute de investitori, prin runde de serie A.

Pentru majoritatea startup-urilor, acest lucru va însemna că pot începe să construiască proiecte pe Google Cloud fără costuri, „asigurându-se că se pot concentra pe inovație, creștere și atragere de clienți” – a precizat Google.

În al doilea an de program, startup-urile vor avea acoperite 20% din costurile de utilizare a Google Cloud, până la un credit suplimentar de 100.000 de dolari.

Astfel, programul dedicat startup-urilor Google Cloud se anliniază inițiativei Google for Startups, oferind antreprenorilor tech „acces la mentori, produse, programe și bune practici Google”.

Sursa: Startupcafe.ro

Redactia

Add comment