Start-Up Zone

A început transmiterea contractelor pentru schema HoReCa!

Începând de astăzi, ora 12.00, a fost inițiată etapa de transmitere a celor 𝟴.𝟯𝟲𝟵 de contracte de finanțare aferente schemei de ajutor de stat destinate domeniului HoReCa, în valoare de 𝟮.𝟭𝟰𝟰.𝟭𝟭𝟱.𝟯𝟰𝟵 𝗹𝗲𝗶.Aplicanții vor intra pe plaformă la secțiunea 𝗖𝗼𝗻𝘁𝗿𝗮𝗰𝘁𝗮𝗿𝗲, vor introduce IBAN-ul (𝘤𝘰𝘯𝘵 𝘤𝘶𝘳𝘦𝘯𝘵 𝘴𝘢𝘶 𝘤𝘰𝘯𝘵 𝘥𝘦 𝘨𝘳𝘢𝘯𝘵), vor descărca contractul de finanțare, îl vor semna cu semnătură electronică și îl vor reîncărca în maximum 10 zile de la transmitere.

Conform procedurii programului la art. 6.7 alin. (2), aplicanții care nu semnează și nu transmit contractul de finanțare până la termenul limită prevăzut la art. 6.7. alin. (1) vor primi decizie de respingere, semnată electronic de ordonatorul terțiar de credite, transmisă prin contul din paltformă.

Pentru a veni în sprijinul beneficiarilor, Serviciul de Telecomunicatii Speciale împreună cu structura de specialitate din cadrul ministerului au elaborat 𝗺𝗮𝗻𝘂𝗮𝗹𝘂𝗹 𝗱𝗲 𝘂𝘁𝗶𝗹𝗶𝘇𝗮𝗿𝗲 al modulului de contractare pe care îl gasiți aici: https://bit.ly/3lbKiSS.

Adriana Năstase

Add comment