Start-Up Zone

Congresul Fermierilor – 7 septembrie 2021: Ziua în care problemele din agricultură intră în dezbatere națională!

Asociația Forța Fermierilor anunță organizarea celui mai important eveniment cu public din acest an dedicat luptei pentru drepturile fermierilor români și pentru promovarea sectorului agroalimentar național. Congresul Fermierilor va avea loc pe 7 septembrie 2021, la Auditorium Pallady, în București și, în funcție de prevederile legale în vigoare la acel moment, va strânge, ca prezență fizică, până la 500 participanți. Vor fi fermieri din toate regiunile țării, toate tipurile de fermă și toate zonele de activitate agricolă. De asemenea, la Congresul Fermierilor vor fi invitați cei mai importanți și relevanți decidenți politici și administrativi, de la nivel central și local, național și european.

Evenimentul permite și interacțiunea profesională dintre fermieri și reprezentanții companiilor de agribusiness partenere, furnizoare de produse și servicii în sectorul agroalimentar, împreună cu comunicarea comercială corespunzătoare: identitate vizuală afișată, prezentări și discuții tematice, standuri și materiale informative.

Toleranță zero la blaturi în defavoarea marii mase a fermierilor, mai mici sau mai mari!

„Seria de evenimente organizate, în anii trecuți, la Auditorium Pallady, pentru susținerea intereselor legitime ale fermierilor români și pentru dezvoltarea agriculturii naționale a avut, fără îndoială, un impact pozitiv. Fermierii își amintesc, cu siguranță. Eu, împreună cu colegii mei, membrii Asociației Forța Fermierilor, vrem să dăm un semnal, pe de o parte de continuitate, că preluăm o inițiativă care a fost pozitivă, dar și de eficiență în lupta pentru drepturile fermierilor, pentru că vom face lucrurile la un alt nivel, cu mai mare impact și cu o anvergură mediatică de top. Toți reprezentanții fermierilor vor avea cuvântul: Problemele din agricultură vor fi prezentate așa cum sunt, fără blaturi sau menajamente față de politicieni, iar împreună cu decidenții politici și administrativi să găsim, împreună soluții pentru rezolvarea acestor probleme. Fermierii nu vor blaturi, consultări mimate și poze de protocol, în defavoarea marii mase a agricultorilor, mai mici sau mai mari, ci vor o relație constructivă și eficientă cu decidenții politici și administrativi. Un parteneriat corect, bazat pe respect și pe asumarea faptului că sectorul agroalimentar este de importanță strategică pentru securitatea națională a României” a spus Vlad Macovei, președintele Asociației Forța Fermierilor.

Agricultorii interesați să participe la Congresul Fermierilor pot trimite un mail la adresa contact@fortafermierilor.ro iar companiile care doresc să ne fie partenere la eveniment pot intra în legătură cu Marius Cătălin Bran, director de dezvoltare a Asociației Forța Fermierilor, la adresa marius.bran@fortafermierilor.ro.

Anunțul privind organizarea Congresului Fermierilor, prima ediție, a fost făcut în cadrul evenimentului de lansare a Diviziei de Consultanță pentru Accesarea Fondurilor Europene din Cadrul Asociației Forța Fermierilor. Congresul Fondurilor Europene pentru Fermieri a avut loc miercuri, 30 iunie 2021, la Hotelul JW Marriott, în București, și a beneficiat de o audiență fizică de peste 100 de fermieri. Audiența online a transmisiilor în direct realizate de Agrointeligența a fost de peste 6000 de fermieri. La eveniment au participat o parte dintre cei mai importanți consultanți în accesarea de fonduri europene, precum și decidenți politici și administrativi de la București și Bruxelles.


sursa: agrointel.ro

Redactia START UP ZONE

Add comment