Start-Up Zone

HoReCa Business Accelerator, la sfârșitul programului de accelerare. Au fost oferite 3 granturi de câte 5000 euro pentru digitalizarea afacerilor

A doua ediție a HoReCa Business Accelerator a ajuns la finalul programului de accelerare. După 6 săptămâni de workshopuri, 32 de traineri și mentori implicați și granturi totale de 27.500 euro, antreprenorii au susținut Pitch-ul de Finanțare în fața a 10 investitori tip angel și fonduri private, solicitând finanțări cuprinse între 40.000 euro și 150.000 euro. 

Printre investitorii prezenți la HoReCa Business Accelerator-Pitching Day s-au numărat Dragoș Roșca (Delta Asset Invest), Cristian Munteanu (Early Game Ventures), Cristian Negruțiu (Sparking Capital), Alexandru Sârbu (Seedblink), Liviu Munteanu (Founders Bridge), Răzvan Gheorghiu Testa (co-fondator Tuca Zbârcea și Asociații) și Bogdan Stanciu, CEO Bit Soft. 

Nu mai puțin de 120 de antreprenori au aplicat pentru un loc în programul de accelerare. Doar nouă dintre ei au fost admiși și au putut lua parte la cele șase săptămâni de workshopuri zilnice, susținute de antreprenori de top din industrie, precum și profesioniști din industrii conexe.

Într-o perioadă în care toate veștile ce țineau de sănătate publică și economie erau negative, ne-am dorit să îi impulsionăm pe antreprenorii din HoReCa să continue să lupte, să caute soluții, să inoveze. Așa a apărut, în martie 2020, prima ediție a HoReCa Business Accelerator, iar astăzi, la finalul celei de-a doua, mă bucur să văd cum se dezvoltă businessurile accelerate și cât de frumos a crescut comunitatea coagulată în jurul acestui program

– spune Robert Agarici, coordonator HoReCa Business Accelerator.

Programul, suținut de UniCredit Bank și UniCredit Leasing, a oferit 3 granturi de câte 5000 euro pentru digitalizarea afacerilor, câștigate de Paul Moca și Ovidiu Katai (FlatWhite Properties), Andreea Ștefănucă și Silvia Șerban (Wild Aqua) și Cristian Cîrloganu (Tonic Blend Kombucha).

Diana Spătaru

Add comment