Start-Up Zone

Florin Cîțu urmează să discute despre Planul Național de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) cu reprezentanții PSD

Planul Național de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) va fi discutat joi, la ora 15:00 de către premierul Florin Cîțu și câțiva reprezentanții PSD. Florin Cîțu a precizat că este dispus să asculte opiniile PSD pe această temă.

Să vedem, mâine (n.r- joi), dacă PSD va da curs invitației să discutăm despre un program care interesează pe toți românii

– a anunțat Florin Cîțu

Anterior, liderul PSD, Marcel Ciolacu, anunțase încă de vineri că a fost sunat de către premierul Florin Cîțu și că urmează să se întâlnească în această săptămână pentru a discuta pe tema PNRR.

Luni dimineață, Guvernul a anunțat că Florin Cîţu nu are pe agenda acestei săptămâni o întâlnire cu Marcel Ciolacu. Ulterior, întrebat de ce s-a răzgândit, Cîțu a spus că nu s-a răzgândit, însă această întâlnire “nu este pusă în agendă”: “(…) Depinde și de programul domnului Ciolacu, Vom discuta, dacă nu săptămâna aceasta, atunci săptămâna viitoare”.

Chestionat dacă va mai prezenta sau nu PNRR în Parlament, Cîțu a răspuns: “Vedem după aceea (n.r- după întâlnirea cu Ciolacu).

Diana Spătaru

Add comment