Start-Up Zone

Eveniment PwC: “Rolul investițiilor în relansarea economiei: Cum le atragem? Cum le convingem să rămână în România?”

Miercuri, de la ora 10 are loc evenimentul organizat de PwC România, numit “Rolul investițiilor în relansarea economiei: Cum le atragem? Cum le convingem să rămână în România?”, la care vor participa personalități precum Dan Barna, Viceprim-ministru, Iulian Stanciu, CEO eMAG, Mihai Marcu, CEO Medlife, Omer Tetik, CEO Banca Transilvania și va fi găzduit de Ionuț Simion, Country Managing Partner PwC România, Dinu Bumbăcea, Lider Consultanță pentru afaceri, Daniel Anghel, Lider servicii fiscale și juridice și Kenneth Spiteri, Lider Audit.

În cadrul evenimentului, vor fi dezbătute rolul și importanța investițiilor pentru relansarea economiei, oportunitățile de investiții generate de pandemie, modul în care vor continua investiţiile publice mari în infrastructură și în sectoare strategice, climatul optim pentru investitori și soluţiile de finanțare. Pe parcursul discuțiilor vor avea intervenții Andreea Mitiriță, Ana Maria Butucaru și Florin Deaconescu, Parteneri PwC România.

Evenimentul face parte dintr-o serie de cinci dezbateri pe teme esențiale pentru mediul de afaceri pe care PwC România le va organiza în perioada următoare. În 2021, PwC România marchează 30 de ani de activitate pe piața locală, timp în care a contribuit constant la dezbaterea publică și la promovarea subiectelor de importante pentru economie.

Diana Spătaru

Add comment