Start-Up Zone

Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării a prelungit perioada de depunere a proiectelor pentru Investiția 8 – PNRR

Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării a anunțat marți, 15 noiembrie 2022, prelungirea perioadei de depunere a proiectelor pentru apelul „Investiția I8. Dezvoltarea unui program pentru atragerea resurselor umane înalt specializate din străinătate în activități de cercetare, dezvoltare și inovare” din cadrul Pilonului III. Creștere inteligentă, sustenabilă și favorabilă incluziunii, inclusiv coeziune economică, locuri de muncă, productivitate, competitivitate, cercetare, dezvoltare și inovare, precum și o piață internă funcțională, cu întreprinderi mici și mijlocii (IMM-uri) puternice, Componenta C9. Suport pentru sectorul privat, cercetare, dezvoltare și inovare. Astfel, proiectele se pot depune până pe data de 30.11.2022, ora 16.00. 

Decizia de prelungire are caracter preventiv, venind în contextul asigurării tuturor premiselor necesare atingerii Țintei 284 din Componenta 9 – PNRR, care prevede ca 100 de proiecte conduse de cercetători internaționali să primească finanțare prin PNRR și să contribuie astfel la atragerea resurselor umane înalt calificate în dezvoltarea sistemului național de cercetare, dezvoltare și inovare. 

Sursa: MCID

Redactia START UP ZONE

Add comment