Start-Up Zone

PNRR: Au fost publicate ghidurile pentru apelurile de proiecte aferente componentelor „Valul renovării” și „Fondul local”

Ministerul Dezvoltării Administrației și Lucrărilor Publice (MDLPA) a publicat spre consultare, ghidurile aferente apelurilor de proiecte pe care le gestionează în cadrul PNRR pentru Componenta 5 – „Valul renovării” și Componenta 10 – „Fondul local”.

Cele două apeluri vor finanța renovarea energetică a clădirilor publice și rezidențiale, renovarea integrată a clădirilor rezidențiale și a clădirilor publice precum și investiții în înnoirea parcului de vehicule destinate transportului public, asigurarea infrastructurii de transport verde, piste pentru biciclete și alte vehicule electrice ușoare.

Totodată, se are în vedere construirea de locuințe nZEB plus pentru tineri și locuințe de serviciu pentru specialiști din sănătate sau învățământ.

COMPONENTA 5 – VALUL RENOVĂRII

Schema de ajutor de minimis „Sprijin acordat pentru implementarea Planului național de redresare și reziliență în cadrul Mecanismului de redresare și reziliență – Renovare integrată/renovare energetică moderată sau aprofundată a clădirilor rezidențiale multifamiliale”

Sursa: MDLPA

Redactia START UP ZONE

Add comment