Start-Up Zone

INNOTECH STUDENT: Finanțare de până la 80.000 euro pentru studenții ce doresc să deschidă o afacere în Regiunea Sud-Est

Finantare de pana la 80.000 euro pentru studentii ce doresc sa deschida o afacere in Regiunea Sud-Est. Acest proiect este finantat prin Programul INNOTECH SpTUDENT. Studentii care se inscriu vor urma cursul online de competente antreprenoriale in urma caruia pot participa la concursul de planuri de afaceri.

Obiectivul general al proiectului este formarea antreprenoriala a 344 de studenti minim anul II de studiu licenta, masteranzi si doctoranzi ce doresc sa initieze o afacere in regiunea de dezvoltare Sud Est: județele Brăila, Buzău, Constanța, Galați, Tulcea și Vrancea. Chiar daca ai domiciliul in alte regiuni ale tarii, insa ideea ta de afacere se poate aplica in regiunea Sud-Est, te poti inscrie in proiect!

Acest proiect ofera:

1.       Cursuri online de specializare- competente antreprenoriale – Cursul de competente antreprenoriale are o durata de 40 ore, 16 ore teorie si 24 ore practica, pe parcursul caruia se elaboreaza un plan de afaceri urmand structura impusa prin ghidul de finantare si se finalizeaza cu diploma eliberata de Autoritatea Nationala pentru Calificari si recunoscuta de Ministerul Educatiei Nationale si Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale.

2.       Consultanta pentru imbunatatirea planului de afaceri

3.       Concurs de planuri de afaceri – Absolventii cursului au posibilitatea de inscriere in concurs pentru una din cele 17 ajutoare de minimis de pana la 80.000 euro (bugetul este in lei si poate sa varieze in functie de cursul euro). Cele mai bune planuri de afaceri sunt selectate pentru finantare!

4.       Asistenta la inregistrarea firmei

5.       Monitorizare pe parcursul implementarii planurilor castigatoare

Conditii de inregistrare:

  • Sa urmezi o forma de invatamant superior, minim anul II de studiu licenta, masteranzi si doctoranzi
  • Sa iti doresti sa initiezi o afacere in regiunea de dezvoltare Sud Est: județele Brăila, Buzău, Constanța, Galați, Tulcea și Vrancea;

Conditii de eligibilitate planuri de afaceri:

  • 17 firme beneficiare de ajutor de minimis in urma concursului de planuri de afaceri
  • Finantare de pana la 80.000 euro ( bugetul este in lei si are valoarea fixa de 382 736.5 lei)
  • Creare a minim 4 locuri de munca ( minim jumatate de norma, 4 ore/zi)
  • Asigurarea implementarea proiectului pe o durata de 12 luni
  • Asigurarea sustenabilitatii proiectului pe o durata de minim 9 luni dupa finalizarea implementarii proiectului, inclusiv mentinerea locurilor de munca create in timpul implementarii in aceleasi conditii de salarizare si norma de lucru.

Formular de înscriere

sursa: finantare.ro

Redactia START UP ZONE

Add comment