Start-Up Zone

Departamentul pentru Românii de Pretutindeni a dat drumul sesiunii de finanțare nerambursabilă pentru anul 2022

Departamentul pentru Românii de Pretutindeni a dat startup pe 23 februarie, sesiunii de finanțare nerambursabilă pentru anul 2022. Ghidul de finanțare nerambursabilă din acest an vine cu o serie de noutăți privind procesul de evaluare, perioada de depunere a proiectelor, dar și prioritizarea domeniilor de finanțare.

Cererile de finanțare se vor depune până la 30 iunie a.c. Prin excepție, pentru proiectele a căror perioadă de implementare se întinde pe întregul an în curs, perioada de depunere a cererilor se încheie la 31 martie a.c.

Cererile de finanțare se vor evalua periodic. Astfel, prima sesiune de evaluare va începe după 31 martie 2022.

Anul acesta, domeniile prioritare sunt educația și cultura.

Cererea de finanțare și documentele prevăzute în Ghidul de finanțare pot fi trimise doar în format electronic (scan PDF), la adresa de e-mail proiecte@dprp.gov.ro. Este necesar ca fiecare anexă să fie atașată ca un singur document PDF, denumit ca atare. (de exemplu, Statut.pdf). Nu sunt acceptate alte formate (JPEG, PNG etc.).

După transmiterea pe e-mail a documentației, solicitantului i se transmite numărul de înregistrare al cererii. Ulterior, responsabilul de proiect solicită, prin e-mail, documente suplimentare sau clarificări, în funcție de specificul proiectului la care solicitantul are obligația de a răspunde în cel mult 3 zile lucrătoare.

Pentru a facilita procesul de constituire a dosarului, regăsiți mai jos Ghidul de finanțare nerambursabilă 2022.

sursa: http://dprp.gov.ro/

Redactia START UP ZONE

Add comment