Start-Up Zone

Velcea & Partners a primit certificarea calitatii ISO 9001:2015

Firma de consultanta pentru accesarea fondurilor europene VELCEA & PARTNERSa primit certificarea calitatii ISO 9001:2015 in data de 26.01.2022, in urma unui audit extern, efectuat de catre un organism de certificare.

VELCCEA & PARTNERS este una din putinele firme de consultanta pentru accesarea fondurilor europene, careia i-au fost recunoscute astfel calitatea managementului organizatiei, bunele practici si rezultatele foarte bune in ceea ce priveste numarul foarte mare de proiecte scrise, aprobate si implementate pentru clienti.

CE ESTE STANDARDUL ISO 9001?

ISO 9001 este un standard global de management al calitatii. Certificarea ISO 9001 simbolizeaza o apreciere a calitatii actului managerial de catre un evaluator extern (organism de certificare), o apreciere a bunelor practici din organizatie.

ISO 9001:2015 este bazat pe managementul proceselor organizatiei, orientarea catre client si evaluarea nivelului de satisfactie a acestuia si angajamentul top managementului pentru asigurarea imbunatatirii continue.

Se atesta, prin procesul de certificare, orientarea organizatiei in directia calitatii – se evaluaeaza masura in care organizatia are competenta necesara sa aduca satisfactie celor interesati de produsele si/sau serviciile ei si se confirma prezenta unor inregistrari in acest sens.

Prin aceasta certificare, se recunoaste inca o data, profesionalismul cu care lucreaza echipa Velcea & Partners si nivelul ridicat de satisfactie al clientilor. Este de notorietate faptul ca avem rezultate foarte bune, concretizate prin numarul foarte mare de proiecte aprobate, depuse pentru clientii nostri. Spre exemplu, in ultimul an, probabil ca echipa Velcea & Partners a avut cele mai multe proiecte depuse si aprobate, din Romania. O parte din firmele care au lucrat cu noi si au obtinut astfel finantarea nerambursabila pe care si-o doreau, poate fi gasita si pe site-ul nostru. (nr: aici: https://velcea-partners.ro/finantari-castigate/), a declarat George Velcea, fondatorul VELCEA & PARTNERS.


ISO este Organizatia Internationala pentru Standardizare. Ea are sediul in Elvetia si a fost infiintata in 1947 pentru a dezvolta standarde comune internationale in numeroase domenii. Membrii sai provin din peste 150 de organe nationale de standardizare.


Daca o organizatie primeste certificatul ISO 9001, a demonstrat abilitatea de a satisface cerintele clientilor, partenerilor de afaceri si cerintele legale, cresterea credibilitatii si a increderii in calitatea produselor si serviciilor si a cadrului pentru imbunatatire continua.

Redactia

Add comment