Start-Up Zone

Relansarea finanțărilor Start-Up Nation e prioritară – susține Ministerul Antreprenoriatului

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului (MAT) spune că este prioritară relansarea programului de finanțare pentru firme Start-Up Nation, care ar trebui astfel să ajungă la ediția a treia, deși în acest moment nu există niciun proiect de procedură și nici credite bugetare alocate.

Ministrul Constantin-Daniel Cadariu s-a întâlnit marți, în cadrul a trei ședințe de lucru consecutive, cu reprezentanți ai industriei turismului, ai mediului de afaceri și IMM-urilor, precum și ai Consiliului de Export.

„Ultimele două întâlniri au tratat, în schimb, susținerea mediului de afaceri prin reluarea exportului de produse și servicii românești în cadrul expozițiilor și târgurilor internaționale. Dezbaterea a vizat, în concret, o nouă formă îmbunătățită a Programului de promovare a exportului, precum și a Programului de internaționalizare a operatorilor economici români. Suplimentar, a fost discutată și relansarea unor programe cunoscute, destinate antreprenorilor, prioritar fiind însă Start-Up Nation” – a anunțat oficial Ministerul Antreprenoriatului și Turismului.

Mai multe detalii aici

sursa: finantare.ro

Redactia START UP ZONE

Add comment