Start-Up Zone

Conferința internațională online „Valorile europene în regiunile din România” – 28 septembrie 2021

Asociația Agențiilor pentru Dezvoltare Regională din România – ROREG, organizează, în data de 28.09.2021, începând cu ora 10:00 a.m., conferința internațională Valorile europene în regiunile din România, eveniment care se va bucura de participarea doamnei Elisa FERREIRA, Comisar European pentru Coeziune și Reforme.

Conferința reunește numeroși experți internaționali ai Comisiei Europene, Băncii Mondiale și experți  naționali din partea Agențiilor pentru Dezvoltare Regională, Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene, Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei.

Programul conferinței cuprinde prezentări, dezbateri și 4 sesiuni tematice: Regiuni verziInstrumente de dezvoltare urbanăRegiuni inovatoare și Dezvoltarea capacității administrative la nivel regional.

Conferința va avea loc în format online, pe platforma MyConnector, conform agendei care include și invitații prezenți la eveniment și care poate fi consultată aici:  https://www.roreg.eu/assets/files/downloads/agenda_28-09.pdf.

Participarea la eveniment este gratuită și se realizează pe bază de înscriere prealabilă până vineri, 24.09.2021, la următorul link:

Conferința se adresează factorilor de decizie și personalului tehnic care gestionează și implementează proiecte finanțate prin fonduri europene, din cadrul autorităților publice locale. Totodată, participarea este deschisă tuturor persoanelor interesate de tematicile discutate, care doresc să asculte, să găsească inspirație și să interacționeze cu experții invitați.

sursa: oportunitati-ue.gov.ro

Redactia START UP ZONE

Add comment