Start-Up Zone

ClimAccelerator, programul antreprenorilor cu soluții de eco-inovare. Aplică acum, este gratuit și deschis pentru înscrieri până pe 15 septembrie!

Black Sea ClimAccelerator este o școală de business, un accelerator de creștere, o platformă de conectare la investitori și o sursă de finanțare, în același timp. Dacă ai o soluție inovatoare la cea mai presantă temă a generației noastre, schimbările climatice, ClimAccelerator este programul care îți va duce start-up-ul de la idee la scalare, și de la prototip la atragere de investiții. 

42 de locuri sunt disponibile pentru startup-uri din România și Bulgaria, într-un program complex ce include, fără a se limita la: workshop-uri de modelare de business, marketing, vânzări, management financiar, consultanță de business și pregătire pentru investiții, mentorat individual, sesiuni de pitching, peer sharing, evenimente internaționale și, nu în ultimul rând, o finanțare de 300.000 euro. 

Aplică acum, este gratuit și deschis pentru înscrieri până pe 15 septembrie! Vei participa într-una dintre cele trei categorii, în funcție de stadiul de dezvoltare a start-up-ului: Early Stage, MVP sau Growth. 

ClimAccelerator se află la prima ediție și este dezvoltat de un consorțiu format din Impact Hub Bucharest și The Climate Vertical din România și Innovation Starter din Bulgaria cu sprijinul EIT Climate KIC.

Participarea în cadrul programului de accelerare este gratuită.

Formular de inscriere

Website-ul programului

Redactia START UP ZONE

Add comment