Start-Up Zone

Brașov Heroes #8: Apel adresat proiectelor cu impact comunitar post-pandemie pentru Brașov

Fundația Comunitară Brașov, alături de Decathlon România și Cartier Coresi au lansat ediția 8 din cadrul Brașov Heroes, programul de atragere de fonduri pentru 10-12 cauze selectate din comunitate care au nevoie de un buget între 12.000 și 16.000 de lei pentru ca acestea să poată deveni realitate.

Programul constă în 3 luni de fundraising și o cursă cu obstacole a comunității unde brașovenii se întâlnesc, aleargă, donează şi, prin implicarea fiecărui vor fi strânse fonduri pentru cauzele participante.

În cadrul programului te poți implica fie ca alergător într-una dintre curse, fie ca donator sau ambasador.

Organizaţiile locale sau grupurile de iniţiativă propun cauze, iar alergătorii care se înscriu la cursă aleg un proiect pe care îl susţin cu 50% din taxa de participare, donatorii fac donații pentru cauza cu care rezonează, iar ambasadorii cauzelor organizează propriile campanii de strângere de fonduri. În plus, alergătorii işi mobilizează prietenii pentru a dona pentru proiectul susţinut.

Beneficiari eligibili: Proiectele pot fi depuse atât de organizații, cât și de grupuri de inițiativă – echipe de minim 3 persoane – prieteni, vecini, colegi, colaboratori care, deși nu au o formă juridică de constituire, se reunesc pentru un proiect specific pentru care vor strânge fonduri la Brașov Heroes.

Pentru mai multe detalii puteți consulta rubrica noastră de alte finanțări.

Ana-Maria Radu,

www.fonduri-structurale.ro

Sursa: Fundația Comunitară Brașov

Redactia START UP ZONE

Add comment