Start-Up Zone

S-au desemnat bancile partenere programului HORECA

Privind analiza și selecția ofertelor de parteneriat ale instituțiilor de credit interesate în vederea implementării schemei de ajutor de stat prevăzută de Ordonanța de Urgență nr. 224 din 2020 privind unele măsuri prntru acordarea de sprijin financiar pentru îndeplinirea din domeniul turismului, alimentației publice și organizării de evenimente, a căror activitate a fost afectată în contextul pandemiei de COVID -19, cu modificările și completările ulterioare

 În urma procesului de analiză și selecție a ofertelor primite de la instituțiile de credit comisia a constatat următoarele:

  1. Au fost înregistrate în total 11 oferte de parteneriat de la instituții de credit.
  2. Din totalul de 11 oferte, 4 dintre acestea nu îndeplinesc criteriul: “să aibă cel puţin câte o sucursală în fiecare judeţ iar în cadrul unei oferte nu a fost specificată îndeplinirea acestui  criteriuastfel încât cele 5 instituții  vor primi decizie de respingere.
  3. 3 dintre cele 11 oferte primite nu îndeplinesc si criteriul să prezinte MEAT oferta de colaborare până la data de 16.06.2021 ora 17.00, prin email pe adresa dgas@economie.gov.ro, semnată electronic”.

 Având în vedere cele menţionate mai sus, se admit 5 (cinci) oferte de parteneriat, acestea îndeplinind cerinţele și criteriile specifice de implementare a programului:

  1. CEC BANK SA;
  2. BRD GROUPE SOCIETE GENERALE SA;
  3. BANCA ROMÂNEASCĂ SA;
  4. BANCA TRANSILVANIA SA;
  5. BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ SA.

SURSA: Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri

Redactia START UP ZONE

Add comment