Start-Up Zone

Un accelerator pentru Start-Up-uri este deschis pentru aplicații, oferind 50.000 euro, în schimbul a maximum 8% din companie

Acceleratorul Startup Wise Guys este deschis pentru aplicații, acesta oferind o sumă de 50.000 euro, în schimbul a maximum 8% din companie, pentru firmele care dezvoltă aplicații de tipul SaaS (Software as a Service), unde clienții sunt tot din mediul de business. Echipele care aplică trebuie să aibă deja un produs funcțional, o bază minimă de clienți și dorința de a scala afacerea la nivel global.

Programul începe în luna iunie, la Vilnius (Lituania), iar antreprenorii selectați vor primi, pe lângă investiția inițială și rundele suplimentare de capitalizare, un program intensiv de mentorat care poate dura până la 5 luni și posibilitatea de a face networking cu peste 250 de mentori, 200 de investitori și 500 alumni.

Modulele sunt atât online, cât și on-site, deci fondatorii selecționați vor trebui să se deplaseze la Vilnius. În cadrul programului, proprietarii de Start-Up-uri vor fi ajutați să-și îmbunătățească abilitățile în vânzări, atragere de fonduri și dezvoltarea companiei. Înscrierea se poate face până pe 21 mai 2021. Mai multe detalii despre program și formularul de aplicare se pot găsi AICI.

Diana Spătaru

Add comment